Familieavond Eetstoornissen bij een naaste (geannuleerd)

Deze familieavond gaat NIET door. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de avonden die Kompassie speciaal voor naasten organiseert? Dan kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief


Heb je een naaste met een eetstoornis? Dan voel je je vaak ongelooflijk machteloos. Het is vaak moeilijk om de gedachten van je kind, partner of vriend(in) te begrijpen. Misschien twijfel je of je het wel goed aanpakt? Of je bent bang om jouw dierbare kwijt te raken. Het eetgedrag van de ander kan je ook boos, verdrietig of radeloos maken.

Direct aanmelden Op donderdag 21 september van 18.30 – 20.00 uur organiseert Kompassie in samenwerking met het Leontienhuis een familieavond over eetstoornissen.

Eetstoornissen bij een naaste

Op deze avond staat Chris Hartman stil bij dit thema. Chris is familie-ervaringsdeskundige en vader van een dochter met anorexia. Hij ondersteunt ouders als vrijwilliger bij het Leontienhuis, is coach en geeft trainingen over dit onderwerp.

Tijdens deze avond vertelt Chris over zijn ervaring als ‘vader van’, hij deelt informatie over eetstoornissen en er is veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over je eigen vragen of zorgen.

Praktische informatie

Datum 21 september 2023
Tijd 18.30* – 20.00 uur
Locatie Kompassie, Laan 20, Den Haag
* Zorg dat u op tijd bent, binnenkomst na 18.30 uur is niet mogelijk

Deelname is gratis!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 21 september 2023, 12.00 uur. Vul uw gegevens hieronder in of stuur een e-mail naar mantelzorg@kompassie.nl.

Aanmelden