Herstelspecial 2020

In april jl. zaten we met vrijwilligers van Kompassie en schrijfcoach Kitty Relleke rond de tafel, met pen en papier en héél veel zin in de training ‘Durf te schrijven’. Een lang gekoesterde wens, en uiteindelijk financieel mogelijk gemaakt door de Herstelspecial van Zorgverzekeraar VGZ en MIND Platform. Omdat schrijven je kan helpen bij je herstel én heel plezierig is om te doen. Als je maar durft…

In 4 bijeenkomsten leerden we structuur aan te brengen in onze hoofden vol verhalen, gaven we karakter aan onze personages, schreven we monologen en dialogen, spraken we onze zintuigen aan en ontdekten we onze eigen persoonlijke en unieke schrijfstijl; elke bijeenkomst opnieuw was het een feest om naar elkaars verhalen te mogen luisteren én ja, iedereen kan schrijven, als je maar durft. De laatste bijeenkomst besloot de groep voltallig door te gaan met schrijven, en sindsdien komen zij maandelijks bijeen bij Kompassie, om elkaar verder te stimuleren en onderling te coachen in de schrijverij.

Aanstaande maandag start de training opnieuw, voor alle vrijwilligers die vorige keer nog niet durfden, maar nu wel.

Kan jouw herstelinitiatief óók wat extra financiële steun gebruiken? Dien dan uiterlijk vrijdag 20 september je aanvraag in.

Meer informatie:

https://www.cooperatievgz.nl/zorgaanbieders/geestelijke-gezondheidszorg/inkoopbeleid/herstelspecial