Mentaal sterk bij Kompassie | Herstellen doe je zo!

Kompassie is gestart met een reeks van bijeenkomsten die kunnen helpen je mentaal sterker te voelen. Je kunt aan alle bijeenkomsten meedoen maar je kunt de bijeenkomsten ook los van elkaar volgen. Je kiest zelf welke bijeenkomst je volgt.

De bijeenkomsten zijn op donderdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur en worden begeleid door trainer Lina Versteeg en vrijwilligers die ondersteuning bieden vanuit hun eigen ervaring. Zij weten goed waar je tegenaan loopt. Na elke bijeenkomst is er ruimte om na te praten onder het genot van koffie of thee.

Meer weten of aanmelden?

Wil je meer weten of je direct aanmelden voor een workshop? Stuur dan een e-mail naar aanmelding@kompassie.nl

Alle bijeenkomsten

5 sep Herstellen doe je zo
Je wilt herstellen van je klachten. Maar wat is herstel eigenlijk en wat komt hierbij kijken?
12 sep Ontspannen kun je leren
Als je niet lekker in je vel zit, kan ontspanning ver weg lijken. Toch zijn er manieren om ontspanning te vinden. In deze bijeenkomst komen deze aan
19 sep Slaap en dagstructuur
Voldoende slaap en een goede structuur helpen bij psychische klachten. In deze sessie krijg je handvaten en tips.
26 sep Samen sta je sterk(er)
Over sociale contacten en vriendschap.
3 okt Omgaan met emoties
Emoties helpen je om met belangrijke situaties om te gaan maar kunnen je ook in de weg zitten. Vandaag gaan we op zoek naar de juiste dosering en naar positieve emoties.
10 okt De kracht van je gezondheid
Een gezond lichaam draagt bij aan een gezonde geest. Dat weten we wel, maar hoe zorg je voor een goede gezondheid als alles je moeite kost.
17 okt Over zelfvertrouwen en stigma
Voel je je ook wel eens onzeker? Je grootste criticus ben je vaak zelf, maar ook anderen kunnen je klein en onbegrepen laten voelen. Hoe kun je hier anders mee omgaan?
24 okt Terugkombijeenkomst