Psysalon Positieve energie

Voortdurende zorg(en), onvoorspelbaarheid, onbegrip van de omgeving, maar ook onmacht en verdriet kosten veel tijd en energie. Wanneer je zorgen hebt over je naaste is het een hele uitdaging toch ook goed voor jezelf te blijven zorgen. Dit kan hem zitten in gezond eten, bewegen, ontspannen enzovoort. Hoe hou je het vol? En hoe laat je je niet volledig overspoelen door zorgen?

Ypsilon en Kompassie nodigen je van harte uit voor de Psysalon over positieve energie op donderdag 25 mei 2023. Een Psysalon is een ontmoetingsplaats voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, hun partners, familieleden, vrienden, professionals en iedereen die zich betrokken voelt en interesse heeft in het thema.

Positieve energie

Tijdens deze Psysalon gaan we in op hoe je als naaste zo gezond en energiek mogelijk kunt blijven. Ook voor mensen met een naaste met psychische problemen van groot belang!

We gaan met elkaar in gesprek over wat werkt en wat niet werkt. Wat heb je als naaste nodig en hoe blijf je op de been? Heb je bijvoorbeeld wel eens van de Cirkel van Invloed gehoord? Of van verbindende gesprekstechnieken? Ook dit kunnen manieren zijn om positieve energie te krijgen.

Deelname is gratis!

Aanmelden is verplicht. Klik hiervoor op Aanmelden of stuur een mail naar mantelzorg@kompassie.nl.

Aanmelden

Heb je vooraf vragen over het onderwerp? Of kun je niet aanwezig te zijn, maar wil je wel een verslag? Stuur dan een mail naar mantelzorg@kompassie.nl.