Start KOPP/KOV-lotgenotengroep

Speciaal voor Kinderen van Ouders met Psychiatrische Problemen (KOPP) en/of Verslaving (KOV) start Kompassie 25 april met een nieuwe lotgenotensupportgroep KOPP/KOV. In deze groep, begeleid door onze ervaringsdeskundige familiecoaches Inez en Peter, leer je van en met elkaar hoe je de kwaliteit van je eigen leven kan verbeteren.

Opgroeien in een gezin waarin een ouder worstelt met psychische klachten (KOPP) kan uitdagend zijn. Je past je vaak aan en spreekt je niet uit over hoe het voor jou is, uit loyaliteit naar je ouders. Als (volwassen) kind van een ouder met psychische problemen kun je te maken krijgen met onvoorspelbaar gedrag, minder emotionele ondersteuning op leuke én moeilijke momenten en je (overmatig) zorgen maken of met schuldgevoelens. Deze ervaringen kunnen invloed hebben op de manier hoe je als volwassenen relaties aangaat en onderhoudt. Als je als kind een te grote verantwoordelijkheid op je hebt genomen, kan het zijn dat je dat als volwassene nog steeds doet.

Over de groep

De groep komt 8x op donderdag samen van 19.00 tot 21.00 uur en wordt begeleid door onze ervaringsdeskundige familiecoaches Inez en Peter. Er is ruimte voor 8-10 deelnemers en centraal staat de reis met elkaar, vol met aandacht voor eigenheid, inspiratie & zingeving.

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 25-4, 2-5, 16-5, 30-5, 13-6, 27-6, 11-7 en een terugkombijeenkomst in september (datum nog niet bekend), 19.00-21.00 uur
Waar: Kompassie, Laan 20, Den Haag

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze groep? Stuur dan een e-mail naar mantelzorg@kompassie.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lidia da Graca via l.dagraca@kompassie.nl of 06 26 90 68 96.