Training Gezond stoppen met roken | Indigo

Wat leer je in de training Gezond stoppen met roken

Voor veel mensen is niet het stoppen met roken een hoofdprobleem, maar het volhouden ervan. Vanuit die gedachte wordt er naast de reguliere training ook een aantal bijeenkomsten aangeboden in het kader van nazorg. Je leert hoe je op een andere manier om kunt gaan met stress, waardoor de kans vergroot om effectiever te stoppen. Je krijgt tips en advies om het stoppen met roken minder lastig te maken. Er wordt gewerkt aan het vergroten van je doelen en je motivatie en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen.

Wat levert het op

Door de training leer je wat voor jou het doel is om te stoppen en hoe het zit met je motivatie. Je weet wat je kunt doen om het stoppen vol te houden.

Praktische informatie

De training bestaat uit 11 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur. Voorafgaand aan de training vindt een voorlichtingsbijeenkomst plaats. Er zijn geen kosten aan verbonden. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande aanmeldknop. Daar zie je ook de precieze tijd. Mocht er toch iets tussen komen? Meld je dan af; dan kan iemand anders in jouw plaats meedoen.

Wanneer en hoe laat?

  • voorlichting: maandag 25 april 2022 van 10.00 tot 12.00 uur
  • trainingsdata: maandag 2, 9, 16, 23 en 30 mei, 13, 20 en 27 juni, 4, 11 en 18 juli 2022, van 10.00 tot 12.00 uur

Waar?

Wijkcentrum Moerwijk, Aagje Dekenlaan 51, 2533 SG Den Haag

Wat gaan we doen?

Tijdens de training leer je op een andere manier om te gaan met stress waardoor jouw kans om effectiever te kunnen stoppen met roken wordt vergroot. Er wordt gewerkt aan je doelen en het vergroten van je motivatie. De training bestaat uit wekelijkse bijeenkomsten met opdrachten/oefeningen voor thuis. Er is voldoende ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Je krijgt hierbij tips en advies om het stoppen met roken minder lastig te maken. Voor veel mensen is niet het stoppen met roken een hoofdprobleem, maar het volhouden. Vanuit die gedachte wordt er naast de reguliere training ook een aantal bijeenkomsten aangeboden in het kader van nazorg.

Wat kost het?

Deelname aan deze training is kosteloos.

Meer informatie

Hiervoor kun je terecht bij het secretariaat van Indigo Preventie: preventie@indigohaaglanden.nl | 088 357 10 60.

Aanmelden