Mentaal sterk bij Kompassie

Vanaf donderdag 16 november van 15.00 – 16.30 uur starten bij Kompassie 7 bijeenkomsten die je kunnen helpen om je mentaal sterker te voelen.

Deze bijeenkomsten kun je los van elkaar volgen. Je kiest zelf welke bijeenkomst je volgt. Je kunt ook aan alle bijeenkomsten meedoen. Naast de informatie is er aan het eind van elke bijeenkomst een koffiemoment en ruimte om, als je dat wilt, even na te kletsen.

De bijeenkomsten worden begeleid door trainer Lina Versteeg en vrijwilligers die ondersteuning bieden vanuit hun eigen ervaring. Zij weten goed waar je tegenaan loopt.

Meer weten of aanmelden?

Vraag een van de Kompassie-begeleiders om meer informatie. Aanmelden: aanmelding@kompassie.nl

Alle bijeenkomsten

Do 16 nov Herstellen doe je zo
Je wilt herstellen van je klachten. Maar wat is herstel eigenlijk en wat komt hierbij kijken?
Do 23 nov Ontspannen kun je leren
Als je niet lekker in je vel zit, kan ontspanning ver weg lijken. Toch zijn er manieren om ontspanning te vinden. In deze bijeenkomst komen deze aan bod.
Do 30 nov Slaap en dagstructuur
Voldoende slaap en een goede structuur helpen bij psychische klachten. In deze sessie krijg je handvaten en tips.
Do 7 dec Samen sta je sterk(er)
Over sociale contacten en vriendschap.
Do 14 dec Omgaan met emoties
Emoties helpen je om met belangrijke situaties om te gaan maar kunnen je ook in de weg zitten. Vandaag gaan we op zoek naar de juiste dosering en naar positieve emoties.
Do 21 dec De kracht van je gezondheid
Een gezond lichaam draagt bij aan een gezonde geest. Dat weten we wel, maar hoe zorg je voor een goede gezondheid als alles je moeite kost.
Do 4 jan Over zelfvertrouwen en stigma
Voel je je ook wel eens onzeker? Je grootste criticus ben je vaak zelf, maar ook anderen kunnen je klein en onbegrepen laten voelen. Hoe kun je hier anders mee omgaan?