Start campagne ‘Onze ervaring helpt jou verder’

Donderdag 16 maart is de nieuwe campagne ‘Onze ervaring helpt jou verder’ van start gegaan. Vrijwilligers van verschillende organisaties vertellen hun verhaal, over het belang van vrijwillige cliëntondersteuning, maar ook hoe zij via de campagne hun verhaal naar buiten kunnen brengen. Vrijwilligers Sandra, Jolanda, Corry en Arnold werken namens Kompassie mee aan de campagne.

De campagne werd afgetrapt met een inspirerend lunchwebinar waarin onder meer gesproken werd over de meerwaarde van vrijwillige, onafhankelijke cliëntondersteuning (VOCO) en het succesvol betrekken van vrijwilligers bij de externe communicatie van je organisatie.

In Den Haag bieden vier Haagse vrijwilligersorganisaties gratis onafhankelijke cliëntondersteuning door ervaringsdeskundigen aan. Bij de campagne ‘Onze ervaring helpt jou verder’ hoort een nieuwe website: wijzijnervoorjoudh.nl. Hierop staat op overzichtelijke wijze het dienstenaanbod- en de contactgegevens van de vier vrijwilligersorganisaties voor onafhankelijke cliëntondersteuning vermeld.