Familieavond Eenzaamheid

Psychische problematiek raakt niet alleen de persoon zelf, maar ook partners, ouders, (volwassen) kinderen, vrienden, broers en zussen. Voortdurende zorg(en), onvoorspelbaarheid, onbegrip van de omgeving, maar ook onmacht en verdriet kosten veel tijd en energie. Dit alles kan leiden tot lichamelijke en psychische klachten, maar ook gevoelens van eenzaamheid.

Op donderdag 23 november organiseert Kompassie in samenwerking met OpenJeHart/Mantelkring van 18.30 – 20.00 uur een familieavond over eenzaamheid bij naasten.

Eenzaamheid

Gevoelens van eenzaamheid horen bij het leven, maar wanneer wordt het een probleem? Wanneer ligt eenzaamheid op de loer, hoe herken je het bij een ander en wat kan je er zelf aan doen? Kortom een interessant thema waar veel over te vertellen is.

Liane Wolfert, oprichtster van OpenJeHart en Mantelkring, heeft zelf eenzaamheid ervaren. Dit is haar drijfveer geworden in het leven om andere mensen die eenzaam zijn te ondersteunen.

Praktische informatie

Datum 23 november 2023
Tijd 18.30*-20.00 uur
Locatie Kompassie, Laan 20, Den Haag

* Zorg dat u op tijd bent, binnenkomst na 18.30 uur is niet mogelijk

Deelname is gratis!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 23 november 2023, 12.00 uur. Klik op aanmelden of stuur een e-mail naar mantelzorg@kompassie.nl.

Aanmelden