MIND familie-/naastendag: ‘Geef je grenzen aan?!‘ | MIND

In de afgelopen 2 jaar hebben we de MIND Familie-/naastendag diverse keren vanwege corona(maatregelen) moeten uitstellen. We gaan nu voor een nieuwe poging en wel op 15 oktober! De dag vindt zoals bij eerdere edities weer plaats op het Corderiuscollege in Amersfoort. Er is plaats voor 250 mensen op locatie. Mochten de coronamaatregelen toch weer nodig zijn, dan passen we de capaciteit aan. We hebben het programma zoals we dat eerder vastgesteld hadden zoveel mogelijk gehandhaafd. Je vindt alle informatie via de link onderaan deze pagina.

Direct aanmelden

De MIND Familie-/Naastendag komt tot stand door samenwerking van organisaties die verbonden zijn aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. Het thema van deze dag is: ‘Geef je grenzen aan?!

Deelname kost 30 euro, te betalen bij aanmelding (een factuur ontvangen is niet mogelijk).

In geval van vragen over de MIND Familie-/naastendag kun je mailen naar: familiedag@wijzijnmind.nl  (dit e-mailadres is niet bedoeld om je aan te melden)

Gegevens locatie MIND Familie-/naastendag:
Corderius College
De Ganskuijl 105
3817 EZ Amersfoort

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer
Zie https://9292.nl/
Vanaf station Amersfoort Centraal kan je ook een OV fiets huren: https://www.ns.nl/stationsinformatie/amf/amersfoort-centraal. Een NS Zonetaxi is ook een optie: https://www.ns.nl/stationsinformatie/amf/amersfoort-centraal

Bereikbaarheid met de auto
Het Corderius College ligt in een woonwijk. Daar is niet veel parkeergelegenheid.
Voor een overzicht van parkeermogelijkheden in Amersfoort zie: https://www.prettigparkeren.nl/kaart/#!Amersfoort/
Vanwege de veiligheid is parkeren op het schoolplein van het Corderius College alleen toegestaan met een Europese gehandicaptenparkeerkaart

Programma

10.00 uur: Ontvangst met koffie en thee en online inloop

10.30 uur: Aanvang plenaire programma in Het Paviljoen:

  • Welkom door dagvoorzitter Ben Roelands
  • Presentatie animatie ‘Grenzen stellen’ van Naasten in Kracht
  • Inleiding door Marian Zegwaard, over de complexiteit van grenzen stellen door familie en naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid of psychiatrische aandoening. Marian is zus-van, sociaal psychiatrisch verpleegkundige, coördinator familieprogramma bij Altrecht en gepromoveerd op familieondersteuning in de ggz
  • ​MIND Young presenteert Feit of Fabel

​12.30 uur: Lunch

  • In lokaal 0.10 zijn de gesprekstafels voor mensen die specifieke vragen hebben of even rustig met iemand willen praten
  • In de Aula en Het Paviljoen zijn presentaties van de lidorganisaties te zien

13.45 uur:

  • Start van de workshops op locatie in de lokalen op de begane grond (Zie plattegrond)

15.45 uur: Alle workshops worden afgerond

16.00 uur: Afsluiting met een drankje

Bekijk hier de inhoud van de workshops en het aanmeldformulier 

Voorwaarden bij aanmelding MIND Familie- en naastendag 2022

Persoonsgegevens
Je gegevens worden vastgelegd door MIND, maar alleen om te gebruiken in verband met de MIND Familie-/naastendag. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Annuleringsvoorwaarden 
Jouw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren via familiedag@wijzijnmind.nl. Annuleer je tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij geen kosten in rekening. Meld je je binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het aanmeldbedrag te berekenen.

Cancelen event 
MIND behoudt zich het recht voor het event niet door te laten gaan, bijvoorbeeld door beperkte aanmeldingen en/of andere calamiteiten en/of overmacht. In dit geval wordt het inschrijfbedrag teruggestort.

Portretrecht 
Tijdens het event mogen er uitsluitend door de organisatie foto’s en video’s worden gemaakt. Wij willen je wijzen op jouw portretrecht. Indien je niet in beeld wilt komen, dan kun je dat melden bij de registratiebalie op de dag van het event. Er mogen zowel in het plenaire deel als tijdens de workshops geen opnamen door bezoekers, workshopleiders of andere aanwezigen worden gemaakt.