Workshop Grenzen aangeven

Grenzen aangeven… Het allermoeilijkste om te doen voor naasten. Je wilt het wel, maar het lukt je niet. Je gezinslid gaat – door zijn psychische klachten – dwars over jouw grens heen.

Kompassie nodigt je van harte uit voor de workshop ‘Grenzen aangeven’ door Thea van Bodegraven op 10 november – de Dag van de Mantelzorg – in Amare.

Over de workshop

Deze middag ga je op een andere manier ervaren wat (jouw) grenzen zijn. Je gaat begrijpen wat voor grenzen je stelt en waarom het je niet lukt ervoor te gaan staan.  Daarna veel praktische oefeningen waardoor je gaat ontdekken hoe je jouw grens wel kunt gaan stellen. Geen grens stellen tegen de ander, maar ruimte innemen voor jezelf.

Praktische informatie

Datum en tijd 10 november 2023, 13.00-16.00 uur (ontvangst vanaf 12.45 uur)
Locatie Amare, Spuiplein 150, Den Haag
Kosten Gratis

Over Thea van Bodegraven

Thea van Bodegraven is als partner en ouder ervaringsdeskundig als naaste van iemand met angst en dwang. Zij ontdekte dat de – positieve – verandering bij haarzelf lag en niet bij het ‘beter’ maken van haar partner en kind. Vanuit haar eigen ervaring heeft ze de Boonstra-methode ontwikkeld waarmee zij sinds 2012 naasten begeleidt in haar praktijk Sterk in Eigen Kracht. Thea van Bodegraven is auteur van ‘Als helpen niet helpt’ (2020) en de psychologische roman ‘Gedwongen’ dat eind november 2023 uitkomt (beide bij Droomvallei uitgeverij).

Deelname is gratis!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus aanmelden is noodzakelijk. Klik op de Aanmelden of stuur een e-mail naar mantelzorg@kompassie.nl.

Aanmelden