Mantelzorgcafé GGz op 6 februari a.s.

Speciaal voor de mantelzorgers GGz, die de zorg dragen voor een psychisch ziek familielid of voor een naaste, organiseert Kompassie op 6 februari een mantelzorgcafé.

Er staat weer een lichte warme maaltijd klaar. Daarna volgt er een klankschaal demonstratie en meditatie. Ben je benieuwd wat klankschalen zijn, hoe zij klinken, wat zij doen? Dat kun je dan op deze avond ontdekken. Het is een laagdrempelige kennismaking.

De kennismaking begint met een half uur demonstratie waarbij je de klanken en de trillingen van dichtbij ervaart en ook zelf een klankschaal mag vasthouden en tot klinken brengen. Vervolgens kun je na een kleine pauze genieten van een uur klankschaal meditatie. Hiervoor is geen voorkennis nodig. Je zit op een stoel. De weldadige klanken en de woorden van Birgit Karreman begeleiden je naar diepe ontspanning.

Even uit de wereld, je hoeft helemaal niets. Je wordt stil vanbinnen, rust daalt neer. Je herinnert de weg naar je eigen krachtbron, diep in jezelf.

Als je na afloop weer terugkeert naar de alledaagse bezigheden, voel je je gecentreerd en rustig. Je bent weer op kracht gekomen en je kan er weer tegenaan.

Uiteraard is er deze avond ook gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

Het programma

  • 18:00 uur: inloop, er staat een lichte maaltijd klaar
  • 19:00 uur: demonstratie klankschalen
  • 19:30 uur: pauze
  • 20:00 uur: klankschaal meditatie
  • 21:00 uur: napraten, met een drankje.

Locatie

Kompassie, Laan 20, Den Haag

Aanmelden

Deelname aan deze avond is kosteloos, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan per mail bij Rita van Maurik via r.vanmaurik@kompassie.nl.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het Mantelzorgproject van Kompassie of spreken met een familiecoach? Neem dan contact op met Rita van Maurik, r.vanmaurik@kompassie.nl of 06 – 250 35 269.

Download hier de flyer: Flyer Mantelzorgcafé