Theatervoorstelling ‘Hou me los’

Wat is het effect van een psychische stoornis op de relatie tussen een broer en een zus? Deze muzikale theatervoorstelling belicht tijdens de officiële opening van de Week van de Mantelzorg de blik van de ‘normale’ zus op de relatie met haar psychisch zieke broer.

7 november 2022 | 18.00 uur | Theater aan het Spui | Gratis

Direct aanmelden

‘Hou me los’ is gemaakt voor familie van mensen met psychische kwetsbaarheid en voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. Doordat theatermaker Nynka Delcour ervaringsdeskundige is op dit gebied, is het een persoonlijke, ontroerende, herkenbare voorstelling. De voorstelling heeft een intiem en persoonlijk karakter en gaat over gevoelens die universeel herkenbaar zijn waardoor iedereen raakpunten zal tegenkomen in deze voorstelling. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Rob Stoop. De duur van de voorstelling is ongeveer 55 minuten.

Informatiemarkt

Om 18.00 uur gaan de deuren van het theater open, voorafgaand aan de voorstelling bent u van harte welkom op de informatiemarkt Mentale Gezondheid. Loop langs de tafels en hoor van verschillende organisaties hoe zij zijn betrokken bij mantelzorg GGZ en wat zij voor u kunnen betekenen.

Bij de bar kunt u een drankje kopen en elkaar ontmoeten. Daarnaast maakt u kans op een high-tea voor 2 personen.

Programma

18.00 uur opening informatiemarkt
19.30 uur aanvang voorstelling
20.30 uur einde voorstelling
21.30 uur afsluiting

Meer informatie over Hou me los is te vinden op www.nynkadelcour.nl/doc/flyer.pdf en www.krachtvanbeleving.nl/producties/hou-me-los. Hier kunt u ook recensies vinden en de trailer bekijken.

Locatie

Theater aan het Spui, Spui 187, 2511 BN Den Haag

Deelname is gratis! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus aanmelden is noodzakelijk.

Aanmelden

Selecteer een geldig formulier